Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidorowa z fasolą i makaronem kokardki"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 40
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 40
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
20 minut • Porcja 160 kcal • Koszt porcji ok. 2,20 zł • Przepis dla 4-6 osób
Ugotuj rosół. Pod koniec dołóż ząbki czosnku. 2 łyżki krojonych pomidorów z puszki odłóż, resztę zmiksuj lub przetrzyj. Dodaj do rosołu pomidory przetarte i w kawałkach oraz fasolę.
Zagotuj, dopraw pieprzem, cukrem, papryką, bazylią, oregano i ew. solą. Na talerze porozkładaj ugotowany według przepisu makaron i zalej go gorącą zupą. Dodatkowo możesz dołożyć po kleksie kwaśnej śmietany.Źródło: Kobieta i życie