Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidorowa z klopsami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Mięso mielone dopraw solą oraz pieprzem i wyrób z jajkiem. Uformuj małe klopsiki.
Cebulę posiekaj i zeszklij w dużym garnku na maśle. Dodaj do niej pokrojone w kostkę pomidory, a po chwili dolej rosół.
Gdy zupa się zagotuje, wrzuć do niej klopsiki. Po 15 minutach dodaj kukurydzę, groszek i posiekaną natkę pietruszki. Gotuj kolejne 10 minut.
Łyżkę mąki rozrób z odrobiną zimnej wody i dolej do garnka. Na koniec zabiel zupę śmietaną i jeszcze raz zagotuj.Źródło: Kurier TV