Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa pomidorowej nie równa . Polecam spróbować
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Składniki
Kości wstawiamy razem z warzywami doprawiamy i gotujemy aż warzywa będą miękkie. Na patelni smażymy cebulę pokrojoną w kostkę drobno. Posypujemy łyżką mąki i dodajemy przecier, smażymy chwilę aż przecier się połączy z cebula dodajemy pomidory z puszki doprawiamy do smaku solą pieprzem i odrobina cukru dusimy 10 min. Przelewamy do naczynia i miksujemy i wlewamy do wywaru. Smacznego