Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorowa z warzywami"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 111
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1938
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 111
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1938
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Skrzydełka, włoszczyznę, liść laurowy włóż do garnka, zalej 1,5 l wody. Gotuj do miękkości, zdejmując szumowiny. Warzywa pokrój, podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj do zupy.
Gdy warzywa będą miękkie, wyjmij skrzydełka, dodaj groszek i pomidory. Gotuj jeszcze 10 minut. Podawaj z pieczywem.
CZAS: około godzinaŹródło: Dobry Tydzień