Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.
posypujemy pieprzem.
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.
Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.
Pieczemy przez 10-15 minut.
Smacznego:)