Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomidory z mięsnym farszem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Składniki
Obraną cebulę posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj pokrojone w plastry pieczarki i smaż kilka minut.
Ostudzone połącz z mięsem mielonym i wbij jajko. Przypraw musztardą, solą i pieprzem. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj na gładką masę.
Pomidory umyj, zetnij wierzchy, wydrąż środki, posól i napełnij farszem.
Umieść warzywa w brytfannie i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Danie podawaj z ryżem i brokułami.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 330Źródło: Super TV