Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka drobiowa"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1166
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1166
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 175
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Pałki kurczaka oprósz solą, pieprzem i podsmaż. Cebulę i czosnek posiekaj, słoninę pokrój w kostkę. Podsmaż je na tłuszczu od kurczaka. Dodaj pokrojone papryki. Podsmaż. Wlej pomidory z puszki, bulion, przecier i zagotuj. Dołóż pałki i duś 40 min. Dodaj połówki pomidorków, dopraw cukrem i oregano.
Czas przygotowania: 45 minut. Poziom: średniŹródło: TV14