Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie mięsne danie, które można podać z makaronem lub ryżem
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 154
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 120
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 216
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 44
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 154
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 120
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 216
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 44
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą do kurczaka
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na drugiej patelni na rozgrzanym oleju 4. Do cebuli dodajemy obraną pokrojoną w słupki marchew oraz pietruszkę, podlewamy wodą, wrzucamy kostkę rosołową i gotujemy 5. Pod koniec gotowania dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 6. Następnie odlewamy groszek z zalewy i łączymy z warzywami, również dodajemy pokrojoną w paseczki paprykę
7. Warzywa łączymy z mięsem i sosem rozrobionym w jednej szklance wody
1. Danie gotowe 2. Smacznego