Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Potrawka po kaszubsku z dorszem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7139
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 349
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7139
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 349
Składniki
60 min. Cena porcji: ok. 3,50 zł. Porcja: 430 kcal.
Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz solą. Odłóż na 30 min. Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj pomidory i bulion. Gotuj 5 minut.
Rybę pokrój na kawałki, włóż do sosu. Dodaj listki laurowe i goździki. Duś na małym ogniu 15 min. Pod koniec potrawkę wymieszaj z koncentratem, przypraw solą i pieprzem. Ozdób wg uznania. Podawaj np. ze szpinakiem.Źródło: Naj