Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Umyte warzywa zetrzeć na tarce na grubych oczkach.Pora i cukinię pokroić. Dać na patelnię masło oraz warzywa i dusić pod przykryciem.Dodać winogrona i dalej dusić.Ugotowane nóżki obrać z kości,mięso wrzucić do warzyw,wlać śmietankę i pogotować około 10min.Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!