Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No bo to tak…mięso z gotowania krupniku, część nasze „wariatki” zjadły, resztę przeznaczyliśmy na potrawkę.
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 67
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24063
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 67
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24063
Składniki
Ugotowane mięso oddzielamy od kości, zalewamy wywarem drobiowo-warzywnym (do poziomu mięsa. Dodajemy pomidory wraz z zalewą, przeciśnięty przez praskę czosnek, Dusimy bez przykrycia na średnim ogniu. Następnie dodajemy groszek z marchewką, wraz z zalewą, paprykę mieloną. Odparowujemy nadmiar płynu, do pożądanej przez nas konsystencji. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze startym serem bursztyn.