Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 255
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 236
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 255
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 236
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
1. cebulę i czosnek pokroić drobno, podsmażyć na maśle, dodać pokrojoną na kawałki fasolkę, pora i marchewkę w krążki, chwilę podsmażyć, dodać sól i pieprz, podlać wodą lub bulionem i dusić, 2. fileta pokroić w kostkę, podsmażyć lekko, dodać do warzyw, udusić do miękkości, 3. do śmietany dodać łyżkę gorącego wywaru, wymieszać, wlać do potrawki, pogotować jeszcze chwilę, 4. podawać z ryżem smacznego