Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z naleśnikami"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Kapustę poszatkuj, zalej wrzątkiem, dodaj liście laurowe i ugotuj.
Boczek pokrój w kostkę, podsmaż razem z posiekaną cebulką oraz pokrojonymi w plastry pieczarkami. Pod koniec smażenia dodaj paprykę pociętą w kostkę, kapustę, przecier i przyprawy. Duś całość pół godziny.
ciasta zmiksuj, usmaż i pokrój w paski. Dodaj do potrawki kapuścianej i podawaj na gorąco.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: średnie
<strong>Magdalena Skrzypek z Głogowa</strong>Źródło: Telemax