Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli serduszek drobiowych, bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Serduszka kroimy ( jak kto woli), smażymy na patelni ok. 10-15 min
Por kroimy w krążki i dodajemy na patelnię do serduszek, chwilę smażymy.
Wlewamy 0,25 szklanki wody i 1 łyżkę koncentratu pomidorowego.Przyprawiamy, dodajemy groszek, posiekaną zieleninę .Śmietane łączymy z pozostałym koncentratem i dodajemy do serduszek, chwilę wszystko razem dusimy.
Podajemy z makaronem . SMACZNEGO:)