Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i smaczny obiadek.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 272
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 272
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę obrać, pokroić w kostkę, a pomidory sparzyć, obrać ze skórki i również pokroić. Na patelni rozgrzać oliwę i przysmażyć ziemniaki z cebulą. Doprawić solą, pieprzem i rozmarynem do smaku, dodać kiełki rzodkiewki, zalać wywarem i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu przez 15 minut. Po czym dodać pomidory, zaciągnąć śmietaną. Podawać na ciepło z dodatkiem świeżego rozmarynu.