Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Powidła śliwkowe"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Składniki
Śliwki wypestkuj, podsmaż, mieszając. Dodaj startą skórkę z cytryny, przyprawy, olejek i pokrojone wędzone śliwki, oprósz solą i gałką.
Smaż kilka godzin. Odstaw. Następnego dnia smaż 2-3 godziny, a na trzeci dzień godzinę. Gorącymi napełnij słoiki.
<strong>Czas przygotowania 7 godz. Ilość słoików po 250 ml - 4. Cna za słoik 2,50 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Huber z Wrocławia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie