Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis Babci Stefci na smaczne danie z ziemniaków i kapusty kiszonej.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wymieszać z obgotowaną i odcedzoną kapustą, dodać podsmażony boczek z posiekaną cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180 stopni do momentu aż skórka będzie chrupka. Podawać jako samodzielne danie z dowolną surówką.