Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejne szybkie sylwestrowe danie. Tym razem coś na ciepło. Przygotowanie trwa zaledwie kilka minut, a z pewnością zachwycisz nim swoich gości. Zapraszam :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Kurczaka umyć i osuszyć. Następnie pokroić w plastry, doprawić solą i pieprzem i rozbić tak jak na kotlety. Por umyć i pokroić w plasterki (również część zieloną)
Blaszkę od piekarnika posmarować olejem (cienka warstwa), następnie wyłożyć rozbitego kurczaka, posmarować majonezem i posypać pokrojonym porem.
Zapiekać w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok. 40 min. Ok. 10 min. przed końcem posypać startym żółtym serem. Podawać ciepłe :)