Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Prosty przepis na zuę pieczarkową"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 210
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 210
Składniki
Warzywa oczyść, umyj, pokrój. Włóż do garnka, dodaj skrzydełka, zalej wodą i ugotuj wywar. 2 Oczyść i pokrój pieczarki. Kaszę kuskus zalej wodą w ilości podanej na opakowaniu. Odstaw, aby namiękła. 3 Po 20 minutach gotowania wywaru, włóż pieczarki i znów gotuj 20 min. Zupę przypraw do smaku solą oraz pieprzem. Podaj z kaszą, posypaną posiekaną natką.
<strong>Przepis przysłała Aneta Klimecka z Katowic</strong>Źródło: Bella Relaks