Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie na cały obiad. Ale pyszne...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 164
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 164
Składniki
Umyte, obrane i ugotowane ziemniaki ugnieść i rozłożyć po talerzach. W misce wymieszać umyte, obrane i pokrojone ogórki ze śmietaną. Na patelni usmażyć na oleju na złoto cebulkę, wylać ją na ziemniaki . Od razu podawać. Smacznego !