Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może się przydać 1. Chleb powinniśmy przechowywać w płóciennym woreczku, a nie w torebce foliowej. 2. Przynajmniej raz na tydzień pojemnik na pieczywo należy przetrzeć wodą z octem, dzięki temu chleb nie będzie pleśniał. 3. Chleb będzie dłużej świeższy jeśli do pojemnika włożymy jabłko. 4. Świeże bułki można zamrozić. Jeśli chcemy je odgrzać wystarczy, że zwilżymy powierzchnię wodą, a potem włożymy do rozgrzanego piekarnika. 5. Pieczywo tostowe powinniśmy przechowywać w lodówce, nie będzie wtedy pleśnieć. 6. Powierzchnia przekrojonego chleba zachowa dłużej świeżość jeśli przykryjemy ją wilgotnym papierem pergaminowym. 7. Aby posmarować masłem pieczywo chrupkie należy podłożyć pod spód drugą kromkę, wtedy wierzchnia się nie połamie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1479
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 686
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 673
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1479
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4839
Składniki