Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z buraków i awokado"
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Umyte awokado przekrój wzdłuż. Usuń pestkę, wydrąż miąższ i pokrój go w kostkę. Następnie skrop sokiem z cytryny, aby nie ściemniał. Buraka ugotuj lub upiecz w piekarniku.
Obierz ze skórki i pokrój w kostkę. W szklance układaj kolejno buraki, awokado i pokrojony boczek. Majonez wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Sosem polej sałatkę.Źródło: Na żywo