Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przetwory z pomidorów"
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 54
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 30
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 166
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 366
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1118
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 54
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 30
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 166
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 366
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1118
Składniki
Słoiki wyparzam. Pomidory myję, osuszam. Na dno każdego słoika wkładam po łyżeczce przyprawy, 1/3 łyżeczki gorczycy, po 2 ząbki czosnku, koper. Następnie układam pomidory.
zalewy zagotowuję, lekko studzę, zalewam pomidorki. Słoiki szybko zakręcam, odstawiam do kiszenia w chłodne miejsce.
30 min • Porcja 16 kcal • Koszt słoika 1,70 zł • Przepis na ok. 4 słoiki 0,5 lŹródło: Kobieta i życie