Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 488
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 308
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4342
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 802
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 488
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 308
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4342
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 802
Składniki
Gdy zdarzy Ci się zapomnieć o potrawie zostawionej na gazie i garnek mocno się przypali jest prosty sposób, aby nie trzeba było go wyrzucać po prostu na spaleniznę wlej niewielką ilość wody zasyp dużą ilością soli i wsyp odrobinę ugotowanego ryżu. Po kilku godzinach usuń nadmiar soli i ryżu umyj garnek jak zwykle i gotowe garnek jak nowy.