Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry i prosty do zrobienia Pstrąg ...
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Składniki
Czyścimy Pstraga z łusek. Następnie przygoowywujemy farsz z Cebuli, pieczarek i boczku.Smażymy wszystko dodając pieprz i sól. Następnie rozpuść czosnek granulowany w oleju (Najlepiej jest mieć świeży zblendrowany z olejem) i namaczaj nim pstrąga. Później do pstrąga włóż ten przygotowany farsz...Smaż go na grillu ( no teraz to chyab zostaje nam patelnia grillowa ) Życzę smacznego...:) Rybkę polecam jeść z frytkami i surówką z kiszonej kapusty....