Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg przekładany kaszą gryczaną"
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Składniki
Pstrągi oczyść, odfiletuj (skórę zostaw). Skrop sokiem z cytryny, przypraw. Chłodź 15 minut.
Grzybki suszone zalej wrzącą wodą, namocz. Odcedź, drobno pokrój. Kaszę ugotuj w osolonej wodzie z suszonymi grzybami i łyżką oleju. Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż na łyżce masła. Przypraw.
Ryby pokrój na kawałki, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju, pod koniec dodając masło. Pstrągi przełóż kaszą i pieczarkami.Źródło: Chwila dla Ciebie