Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z kapustą"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5241
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 79
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5241
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 79
Składniki
Filety z pstrąga pokrój. Przypraw, skrop sokiem z cytryny. Schłodź.
Kapustę poszatkuj, lekko osól, odstaw na 30 min. Cebulę i pieczarki obierz, podsmaż na maśle. Do garnka wlej litr wody, dodaj kostkę warzywną i przyprawy, zagotuj. Włóż odciśniętą kapustę, cebulę, natkę i koperek, gotuj godzinę.
Rybę oprósz mąką, usmaż na oleju. Ryby i kapustę ułóż warstwami w formie. Zapiekaj 15 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie