Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrągi z farszem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9648
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9648
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Składniki
Pstrągi spraw, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw co najmniej na godzinę do lodówki.
Chleb tostowy pokrój w kostkę i zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Jajka również pokrój w drobną kostkę. Połącz z przygotowanymi grzankami, masłem i natką pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. Napełnij pstrągi farszem. Przełóż je na blaszkę, skrop oliwą z oliwek i piecz 20 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 5. Podawaj z ugotowanymi brokułami.Źródło: Kurier TV