Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pucharki marchwiowo-jabłkowe"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Marchewki obrać i pokroić w kostkę, włożyć do rondla, dodać masło, kilka łyżek wody, szczyptę soli i dusić pod przykryciem. Gdy marchewka będzie już miękka, dodać pokrojone jabłka, cukier i doprawić sokiem z cytryny i ewentualnie solą. Udekorować listkami mięty.
Doskonałym pomysłem jest dodanie do tego deseru bakalii, np. sparzonych rodzynek lub orzechów.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium