Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pulpety same zarówno jak i w sosie koperkowym czy pomidorowym.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1654
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 691
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1654
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 691
Składniki
1. Wymieszać mięso razem z przyprawami i pokrojonym koperkiem. 2. Formować małe kulki, które delikatnie tylko podsmażamy na oleju na patelni. 3. Zagotować wodę z kostką warzywną. 4. Wrzucać do buliony podsmażone kulki mięsne. 5. Gotować koło 20 minut. Powstały bulion warzywno-mięsny można wykorzystać do sosu dodając do niego dużo koperku i odrobinę śmietany lub jogurtu. Sos można zagęścić odrobina mąki.