Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie na smaczny obiad.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 61
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 258
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 61
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 258
Składniki
Przygotowanie: Do mięsa mielonego dodać jajko, drobno posiekaną cebulę, otręby, olej, sól, pieprz do smaku oraz 4 łyżki zimnej wody. Masę dokładnie wyrobić i uformować kulki.
Cebulę do sosu również drobno posiekać i zeszklić na maśle, dodać pomidory z puszki i włożyć kulki mięsne. Dusić na wolnym ogniu około 10 minut, następnie dodać groszek doprawić do smaku i gotować następnie 10 minut- również na bardzo wolnym ogniu. Danie posypać pietruszką z majerankiem i jak lubimy zaciągnąć śmietanka.