Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Składniki
kapustę poszatkować na cienkie wióreczki. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać ,na końcu dodac kapustę i przyprawy. Musi być dość ostro
Uformować pulpety dość duże, obsmażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.
Włożyć do głębokiego naczynia , przelać również tłuszcz ze smażenia i uzupełnić wodą. Pod koniec gotowania dodać koncentrat i doprawić sos przyprawami na ostro.