Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne mielone w odświeżonej wersji
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Bułkę namaczamy w mleku. Mozzarellę kroimy w drobną kostkę. Mięso doprawiamy solą, pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego.
Do mięsa dodajemy namoczoną bułkę, mozzarellę, jajko. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy, aż do uzyskania jednolitej masy.
Z mięsa formujemy małe kotleciki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotleciki przez około 10-15 minut.