Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja obiadowa to karkówka oraz mój ulubiony na takie upały jakie obecnie mamy chłodnik
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Karkówkę pokroić na plastry po 2 centymetry wsypać przyprawę wlać olej i wetrzeć to w plastry odczekać 5 minut aby przeszły wtartymi przyprawami
Gotowe plastry smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron po 3 minuty do ładnego zarumienienia się mięsa
Plastry karkówki podałam z ziemniakami i koperkiem oraz chłodnikiem z lat mego dzieciństwa na który przepis znajdziecie na moim blogu