Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 186
Składniki
zagotowac wode, rozpuscic w niej 2 kostki z knorra, do wywary wrzucis pokrojone w kostke mieso,odczekac az mieso przybierze barwe ugotowanego.Nastepnie wsypac ryz, ciezko jest okreslic proporcje,najlepiej tak aby przykryl dno garnka . Nastepnie wrzucic marchwke , podgotowac.Kiedy ryz zajmie wiekszosc wywaru, (bedzie prawie miekki) wrzycic drobne kawaleczki brokula.Kidy brokul jest miekki doprawic sla i pieprzem do smaku i danie gotowe. Wywar powinien wsiaknac prawie caly w ryz. Smacznego.W razie niejasnosci prosze pytac.