Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4971
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4971
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Składniki
rybę posypujemy przyprawa do ryby i kropimy cytryną
ser ścieramy na tarce i mieszamy z majonezem, musztardą, oraz przyprawami, 1/2 wykładamy na brytfankę
na to kładziemy filety z ryby
następnie pokrojone w grube plastry pomidory, posypujemy je odrobiną soli, pieprzu oraz bazylii
kolejna warstwa masy serowej
pieczemy początkowo 30-40 min pod przykryciem w tem 180 *, pootem bez przykrycia 15-20 min
PYCHA !!!!!