Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, wspaniałe dla całej rodzinki.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 498
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 498
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 160
Składniki
Przygotowac sos: warzywa przesmażyc na patelni, do miękkości, rozprowadzic z koncentratem i mąką ziemniaczaną, zagotowac.
Naczynie żaroodporne wysmarowac olejem, wyłożyc makaron.
Jaja roztrzepac z mlekiem, przyprawami i natką pietruszki. Wylac na makaron. Posypac słupkami parówek i żółtym serem. Zalac sosem. Zapekac w 180 stopniach przez ok. 30 minut. Smacznego.