Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszne grzanki z ananasem"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 186
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 198
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 186
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 198
Składniki
Mięso skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem, zgrillować, pokroić w plasterki.
Bułki przekroić wzdłuż, posmarować keczupem, rozłożyć krążki cebuli, kawałki mięsa, oprószyć solą, obłożyć kawałkami ananasa, posypać utartą mozzarellą.
Grzanki rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zapiekać 10 minut w temp. ok. 190°C. Posypać kiełkami i natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium