Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe i niskokaloryczne
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 75
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 75
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Składniki
do blaszki wlewamy wodę i układamy warzywa:
fasolkę, pomidory tniemy w księżyce, szynkę kroimy w paski, cebulkę, paprykę w krążki, i posypujemy sererm i bazylią. wkładamy do pieca na ok 30min/180 stopni.
Gdy warzywa będą dobre wbijamy jajka i wkładamy jeszcze raz do pieca aż jajka się zetną. Smacznego