Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, tradycyjne !
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Do miski wkładamy mięso, dodajemy posiekaną w drobną kostkę cebulkę, odsączona bułkę, jajko i przyprawy.
Dokładnie wszystko mieszamy ze sobą. Następnie tworzymy kotleciki o odpowiedniej dla każdego wielkości i grubości. Obtaczamy je w bułkce tartej i kładziemy na patelnie na rozgrzany olej. Smażymy na małym ogniu tak długo aż się ładnie zarumienią. Gotowe kotlety podaje z całymi zmiemniaczkami posypanymi koperkiem i dowolną surówką. Życzę Smacznego !