Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetycznie wyglądają i super smakują.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 242
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 242
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Ugotowane ziemniaki przekręć przez maszynkę, a surowe zetrzeć na tarce jak na placki ziemniaczane. Odcisnąć. Ziemniaki łączymy ze sobą, dodać obie mąki, sól. Wyrabiamy ciasto.
Nadzienie: Mięso gorujemy i przepuszczamy przez maszynkę, dodać podsmażoną cebulkę, przyprawić.
Z ciasta odrywamy kawałki , nadziewamy mięsem i formujemy kulki. Pyzy gotujemy w lekko osolonej wodzie- po wypłynięciu gotowac jeszcze 10 minut. Ugotowane pyzy polać smażoną cebulką.