Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 188
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 199
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 113
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 188
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 199
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto dać do miski i dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Jeśli robimy racuchy z jabłkami to jabłka kroimy w nie za grube plasterki. Jeśli robimy z bananami to banana kroimy w drobne kawałki i wrzucamy do ciasta. Na patelnie dajemy olej i nagrzewamy. Gdy olej jest już nagrzany lejemy trochę ciasta i kładziemy plasterek jabłka a następnie pokrywamy ciastem i smażymy na rumiany kolor. Jeśli ciasto jest z bananami smażymy tak jak normalne racuchy.