Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 porcje, vege, 60 min
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 139
Składniki
1. mleko podgrzać tak aby było letnie. dodaj cukier i drożdże i wymieszaj. 2. do miski przesiać mąkę, dodać mleko, jajko, sól oraz słodzik. wymieszać dobrze łyżka lub za pomocą miksera. 3. jabłka umyj, odbierz i porrój w ósemki a następnie w kosteczkę, dodaj do ciasta i wymieszaj. 4. miskę z ciastem przykryj ściereczką i zostaw na 30-40 min do wyrośnięcia. 5. smaż na małej ilości oleju i polej polewą z odżywki białkowej i jogurtu.