Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Racuchy grzybowe"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 25
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 209
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 193
Składniki
Zmiksuj mąkę, kefir, jogurt, żółtka, 2 łyżki oleju i szczyptę soli oraz pieprzu. Odstaw ciasto.
Pieczarki oraz cebulę oczyść, drobniutko pokrój i podsmaż razem na oleju. Zmiksuj. Kiedy masa ostygnie, dodaj pianę z białek i wymieszaj z ciastem. Rozgrzej olej, łyżką nakładaj małe porcje ciasta i smaż z obu stron. Osącz na papierowym ręczniku i podawaj gorące.
Porcje 6, 50 min, Cena 1,20 zł, Kalorie 390 kcal
Przepis przysłała Małgorzata Ryszkiewicz z DorohuskaŹródło: Bella Relaks