Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu i pyszne na gorąco jak i na zimno.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Składniki
Fileta kroimy w mniejszą kostkę , do osobnej miski wsypujemy mąkę, majonez, i jajka mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji, następnie wrzucamy fileta i mieszamy.
Możemy dodac któryś ze swoich ulubionych składnikow takich jak np. starty żółty ser.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy jak racuchy mogą być kształtem bardziej zbliżone do placuszków. Po zdjęciu z patelni kładziemy na ręcznik papierowy żeby nie były tłuste i smacznego:)
Najlepiej smakują z ryżem lub z frytkami.