Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Razowe naleśniki z grzybami"
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 8
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 8
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Składniki
na ciasto zmiksuj. Smaż placki na tłuszczu. Boczniaki umyj, pokrój w cząstki, pieczarki obierz, umyj, większe pokrój w cząstki. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę.
Na patelni rozgrzej olej, smaż cebulę, pieczarki i boczniaki. Dodaj pokrojony w drobną kostkę ser, śmietanę, jogurt, gałkę, sól i pieprz. Duś. Do naleśników nakładaj pieczarki z sosem, zawijaj. Podawaj z natką, sałatą, pomidorami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień