Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygotowanie szybkie,nieskomplikowane-ok 20 minut i jemy !!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 212
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 219
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 212
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 219
Składniki
Pokroić pierś na cienkie ( ! ) paseczki tak by były jak najdłuższe,obsypać przyprawami - pieprz,sol,zioła prowansalskie,obtoczyć w cieście takim jak naleśnikowe,smażyć na rozgrzanym tłuszczu-najlepiej olej- na złoty kolor.Ja podaje z frytkami i surówką z kiszonej kapusty ale to juz dowolna kompozycja wg smaku i upodobań
Nazwałam je tak,ponieważ tak zareagowała na nie pierwsza osoba,której to podałam