Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Składniki
Podsmażyć na maśle włoszczyznę aby zmiękła,dodać łososia rozdrobnionego dowolnie,a następnie ser i przyprawy wymieszać i zdjąć z ognia.
Rozłożyć ciasto na blacie nałożyć farsz na skraju ciasta w jednym miejscu w kształcie walca aby można zawinąć boki na farsz.Zrolować w kształt bochenka skleić rozmąconym jajkiem,nakłuć z góry i posmarować jajkiem.
Włożyć roladę do nagrzanego piekarnika i piec zgodnie z przepisem na opakowaniu ciasta.Z reguły ok.20 minut w temperaturze 200-220 stopni