Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie powstało z kategorii- co zrobić z mięsa gotowanego z rosołu
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Składniki
Mięso z rosołu obierz, drobniutko posiekaj lub zmiel, dodaj przyprawy , kaszkę mannę , troszkę rosołu. Wymieszaj
Plastry boczku rozłóż, na to wyrobione mięso, zwiń w roladę.
Piecz na papierze w temperaturze 200 stopni aż boczek będzie ładnie opieczony. Jedliśmy do obiadu , ale na kanapkę też jest super. Smacznego !!