Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny farsz z dodatkiem naleśnika i pieczarek w pikantnej przyprawie.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki tak aby zrobić otwór.
2. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
Sposób przygotowania naleśników: 1. Do miski wsypujemy mąkę.
2. Dodajemy trochę cukru waniliowego. 3. Wbijamy jajko.
4. Dolewamy wodę i powoli mieszamy żeby nie powstały grudki. 5. Dolewamy mleko, mieszamy.
6. Smażymy naleśniki.
7. Na każdy naleśnik nakładamy farsz z pieczarek.
8. Ciasno zwijamy w roladki.
9. Roladki wkładamy w otwór mięsa. 10. Mięso doprawiamy przyprawą oraz solą. 11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.